Over Inn-Move

Hoe en waarom zijn wij met Inn-Move begonnen?

Het begon met een mooie droom, een gedachte, een wens. Hoe mooi zou het zijn als we mensen weer in beweging kunnen brengen door workshops en retraites te organiseren voor mensen in een geweldig inspirerend gebied, op een mooie locatie en met gezond en lekker eten. We ze rust kunnen bieden en ze tegelijkertijd ook kunnen laten werken aan zichzelf. We al onze kennis kunnen aanwenden om mensen te helpen een verandering van koers te laten maken.
Wat is er mooier dan aan hun zijde te staan en deze verandering mee te mogen maken…..
Door deze droom uit te spreken, werd hij ook werkelijkheid.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kim van Lee en Anita Geijtenbeek en we zijn samen Inn-Move gestart om onze droom waar te maken.
Wij zijn allebei geregistreerd runningtherapeut en coach, en werken als zelfstandige ondernemer. Met onze ondernemersgeest prikkelen we graag mensen om ze uit hun comfortzone te halen, want daar gebeuren juist de magische dingen!

Kim van Lee

Ik ben een optimist in hart en nieren, en zie overal het goede in. Maar ik kan je ook heel direct een spiegel voorhouden. Coaching zit in mijn natuur, en ik wil mensen laten groeien en bloeien. Zelf ben ik een grote fan van hardlopen in de natuur, vooral over uitdagende kronkelende paden. Mij heeft het al zoveel gebracht. Het geeft mij helderheid, inzicht, rust. Deze ervaring deel ik graag met mijn cliënten door ze mee te nemen in de natuur.
Mijn grote wens was om een vakantie te organiseren gecombineerd met mentale en fysieke inspanning. Deze wens sprak ik uit bij Anita. Anita wilde ook graag zoiets organiseren, en onze wens is nu ontpopt tot een gezamenlijk initiatief; Inn-Move.
Mijn motto: spreek je dromen uit, en wie weet… komen ze uit. Durf jij?

Anita Geijtenbeek

Ik ben leefstijlcoach. In kleine stapjes werk ik samen met mijn klanten aan de verbetering van hun leefstijl. Daarbij werk ik altijd vanuit het doel van mijn klant en betrek ik alle relevante leefstijlthema’s in de begeleiding. Denk daarbij aan voeding, bewegen, slaap en ontspanning, maar ook bijvoorbeeld dagindeling, of je bewuster zijn van de signalen van je lichaam. Hardlopen helpt mij om in stressvolle periodes overeind te blijven, want hardlopen is voor mij uitdaging, vrijheid, buiten zijn, ontspannen, mediteren en een manier van leven.
Loop jij vast en sta je op een punt dat je diep in je hart eigenlijk al lang weet dat er iets moet gebeuren, maar lukt het je niet om de stappen te zetten die nodig zijn. Dan geef ik je graag het zetje dat je nodig hebt.